El Monestir de Sant Cugat és un dels catorze “Escenaris amb Història” de Catalunya

(2/4/2024 – Redacció)

El Monestir de Sant Cugat és un dels “Escenaris amb història” del projecte que ha desenvolupat la Xarxa de Museus d’Història i Monuments de Catalunya per donar a conèixer el passat del nostre país, a partir dels indrets i els monuments on va succeir alguns dels grans esdeveniments de la nostra història. 

Un d’aquests escenaris és el nostre Monestir, on a través dels Museus de Sant Cugat, ens conviden a endinsar-vos en la història del Pere Ferrer, un dels monjos que va formar part de la comunitat monàstica del segle XIII. És l’autor del “Costumari de Sant Cugat”, on es descriu la vida quotidiana dels monjos d’aquella època en el monestir: què menjaven, com parlaven o quien era el seu dia a dia.

Els Museus de Sant Cugat són un dels 14 escenaris de tota Catalunya que d’han adherit a aquesta campanya, que us condiva a fer un viatge per la Història de Catalunya. La iniciativa ofereix descomptes en l’entrada d’aquests museus i monuments i a través d’un carnet de fidelització, per cada museu que es visita ofereix una entrada gratuïta per al següent.

Més informació a https://www.escenarisdelahistoria.cat/ o als Museus de Sant Cugat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar