El Museu Còmic acull la cerimònia d’entrega dels premis AACE

(14/12/2022 –  Redacció)  

El Museu del Còmic i la Il·lustració amb seu a Sant Cugat ha acollit la cerimònia d’entrega dels premis de l’Associació d’autors de còmic d’Espanya (AACE). L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, que va ser l’encarregada de fer entrega d’alguns dels premis. Una cerimònia on el mateix museu ha estat reconegut amb el Premi a la institució, empresa o personalitat que més suport ha donat al còmic espanyol al llarg del darrer any. Carlos Pacheco va ser guardonat amb el Premi en reconeixement a tota una carrera professional dedicada al còmic i Miki Montlló va obtenir el Premi a la trajectòria professional d’un autor al llarg de l’any.

Aquest acte ha servit també per a entregar els premis AACE de l’edició 2019 que no es van poder entregar a causa de la pandèmia i que van recaure als autors Marika Vila, Javier De Isusi i al congrès Unicómic. La intenció de l’Associació d’autors de còmic d’Espanya és continuar col·laborant amb el Museu del còmic en les properes edicions dels seus premis i amb alguna exposició dels seus autors.

El Museu del Còmic i la Il·lustració es va crear a Sant Cugat el 2019 de la mà de la iniciativa privada de tres socis a l’antic local de l’Ateneu de la plaça Pep Ventura. Un espai totalment renovat amb una superfície de 500 metres quadrats distribuïts en tres plantes, on es repassen els 150 anys de la història del còmic.

 

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger