El Museu del Còmic presenta les novel·les gràfiques del detectiu Carvalho

(26/02/2023 – Redacció)   

L’editorial Norma ha publicat en els darrers anys una sèrie de novel·les gràfiques basades en el personatge del detectiu Carvalho, que va popularitzar Manuel Vázquez Montalbán. El Museu del Còmic les ha volgut presentar al públic santcugatenc en un acte en el que han intervingut el seu guionista Hernán Migoya i membres de diverses associacions dedicades a Manuel Vázquez Montalbán.

A la presentació va intervenir un dels grans experts sobre l’obra de Manuel Vázquez Montalbán, el professor de la Universitat d’Edinburgh Josep Saval, que opina que portar aquest personatge al món del còmic és “construir una nova figura però tot i això és molt fidedigna amb les novel·les originals”.

L’acte de presentació va omplir amb prop d’una vintena d’assistents, molts d’ells membres de l’associació Memorial Manuel Vázquez Montalbán Sant Cugat.

Les novel·les gràfiques de Carvalho han estat editades per l’editorial Norma i fins al moment compten amb tres adaptacions: Tatuaje (2017), La soledad del manager (2019) i “Los mares del sur” (2021).

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar