El nou pavelló de la ZEM de la Guinardera, més a prop

(21/3/2024 – Redacció)

El nou pavelló que ha de formar part de la futura centralitat esportiva de la Guinardera ja està un pas més a prop de ser una realitat. El ple municipal del mes de març ha aprovat inicialment –amb els vots a favor de Junts, ERC i PP; i l’abstenció de PSC, CUP, Vox i En Comú Podem– una modificació puntual de PGM a tres finques ubicades a l’av. Europa (nº 12-16), a la Via Augusta (nº 27-45) i a l’entorn de l’av. de les Roquetes.

L’objectiu d’aquest tràmit urbanístic és adequar el terreny de l’av. Europa com a sòl d’equipament esportiu per tal de poder-hi construir un nou pavelló, que quedaria integrat a la Zona Esportiva de la Guinardera (el terreny es troba davant de la Pista d’Atletisme i de l’actual pavelló de futbol sala). D’aquesta manera, l’Ajuntament seguirà potenciant aquesta zona com a centralitat esportiva de la ciutat.

El nou pavelló tindrà una superfície de pista d’uns 2.000 metres quadrats i serà tipus PAV3 plus, és a dir, amb una amplada suficient per acollir l’ús de tres pistes esportives a la vegada. També disposarà d’un espai d’aparcament. La seva construcció encara no té un calendari definit, però amb aquesta modificació urbanística es dona el tret de sortida per iniciar aquest gran projecte esportiu de ciutat.

Àngel Pedrós, regidor d’Urbanisme: “la intenció de tota aquesta modificació és procedir a la consecució de suficient terreny per instal·lar un nou pavelló a la zona de la Guinardera i potenciar aquesta centralitat esportiva. Allà ja hi tenim un pavelló, la Pista d’Atletisme, el camp de rugby i properament començarem la construcció del pavelló de la gimnàstica rítmica”.  

La modificació urbanística aprovada al ple també inclou, per una banda, l’adequació del terreny de l’entorn de l’av. de les Roquetes per tal que en el futur aculli un equipament sociocultural i, per l’altra, completar l’edificabilitat del terreny de la Via Augusta, que està classificat com a terciari (oficines).  

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar