El Parc de la Pollancreda acollirà la fira d’atraccions de la Festa Major

(7/3/2024 – Redacció)

L’Ajuntament ja està treballant en l’organització de la propera Festa Major, que se celebrarà del 27 al 30 de juny. Una de les novetats serà el trasllat de la fira d’atraccions, que passarà del Parc de can Vernet –on hi ha estat durant prop de 20 anys- al Parc de la Pollancreda.

El canvi es deu a la voluntat de l’equip de govern d’utilitzar espais alternatius per descongestionar la concentració d’activitats a la zona del parc de can Vernet (barri de Coll Favà), que en la darrera edició de la Festa Major va acollir els concerts del Parc Jove, la fira d’atraccions, els concerts de la Festa Major Alternativa i el concurs d’Arrossos.

Tal com es va comprometre l’alcalde en finalitzar la passada Festa Major, l’Ajuntament ha buscat altres espais del centre de la ciutat per redistribuir activitats i minimitzar molèsties de soroll al veïnat

Josep Maria Vallès, alcalde: “Fa prop de 20 anys que la fira d’atraccions s’ha ubicat a Coll Favà i em vaig comprometre a buscar altres emplaçaments alternatius. La Festa Major concentra moltes activitats al carrer i hem de ser capaços de no concentrar-les en una mateixa zona sinó de repartir-les al màxim possible”.

De moment el trasllat de la fira d’atraccions al Parc de la Pollancreda serà per a la Festa Major de l’any 2024 i la del 2025. És un espai de parc adient, cèntric i amb espais amples per acollir una activitat com aquesta. En total hi haurà una trentena de parades, que se situaran a la part final del parc i a l’avinguda de les Corts Catalanes. Transcorregut aquest període, l’Ajuntament valorarà el seu funcionament i si cal plantejar altres possibles ubicacions itinerants.

L’Ajuntament obrirà properament el concurs públic per, com és habitual, adjudicar les parades de la fira. En aquest mateix concurs també s’adjudicaran les parades de la Festa Major de Mira-sol (passeig del Roser) i la de Volpelleres (parc de la Guineu), que es mantenen sense canvis. 

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar