El Partit Animalista PACMA presenta el seu candidat per Sant Cugat: Dimitri Defranc

(25/02/2023 – Redacció)   

El Partit Animalista PACMA es presenta aquest any per primera vegada a unes eleccions locals a Sant Cugat i ho fa amb Dimitri Defranc com a candidat a l’alcaldia, que als darrers comicis ho va fer com a candidat de “Proposem per les minories” i ara ha anunciat que els dos partits estudien presentar-se en coalició.

Dimitri Defranc es va presentar el 2019 a les eleccions com a candidat de “Proposem per les minories” i va obtenir 250 vots. A les del 2015 ho havia fet representant a Procés Constituent en coalició amb la CUP i va entrar al ple municipal. A mitja legislatura va trencar amb al partit i va continuar com a regidor no adscrit.

El PACMA ha organitzat la seva primera trobada oberta a Sant Cugat per presentar al seu programa electoral. Un acte que va comptar amb la presència del coordinador i candidat de PACMA a Barcelona, Iván Guijarro, que va expressar el seu suport al candidat santcugatenc.

Des de l’equip de PACMA Sant Cugat aspiren a dissenyar una ciutat més amigable pels animals i la natura, fent-se portaveus de la seva cura i protecció. De la mateixa manera, aposten fortament per l’autosuficiència energètica i una eficiència més gran de l’Administració pública a través de l’agilització dels tràmits burocràtics.

El PACMA es va fundar va 20 anys com a Partit Antitaurí Contra el Maltractament Animal i, actualment, s’ha rebatejat com a Partit Animalista Amb el Medi Ambient.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar