El ple de gener de Sant Cugat rebutja la supressió dels jutjats de violència contra la dona de Rubí

ple-gener-santcugat2020

28/01/2020 – REDACCIÓ /

Tots els partits amb representació al ple de Sant Cugat van aprovar ahir una moció institucional que s’oposa a la supressió dels jutjats de violència contra la dona de Rubí.

Foto de l’Ajuntament del darrer ple de gener

A banda d’aquesta moció, el ple també ha decidit donar el vistiplau per tenir una comissió especial de suggeriments i reclamacions per supervisar les queixes dels ciutadans.

El ple també ha acordat, amb caràcter d’urgència,  que Sant Cugat s’adhereixi a la Coordinadora Catalana d’Ajuntaments Solidaris amb el Poble Sahrauí.

Per altra banda, de les quatre mocions presentades pels partits de l’oposició se n’han aprovat dues mocions.

En primer lloc, s’ha donat el suport a la moció presentada per Junts per Sant Cugat que volia rebutjar el decret digital aprovat per l’executiu de Pedro Sánchez i que alguns mitjans han interpretat que vol acabar amb la República digital catalana. PSC i Ciutadans van votar-hi en contra.

En segon lloc, el govern ha tirat endavant la moció de Junts per Sant Cugat de crear un casal per a gent gran al centre. Els partits de l’equip de govern l’han modificat amb esmenes i han votat a favor. Junts per Sant Cugat ha votat en contra i Ciutadans s’ha abstingut.

El ple de gener també va servir per aprovar la creació del Consell de Barri Nucli Antic i el rebuig al centre comercial de més de 50.000 metres quadrats que es vol construir a Cerdanyola del Vallès. Amb l’impuls del nou Consell de barri, Sant Cugat tindrà sis consells.

La sessió plenària també ha comptat amb un torn de participació ciutadana que ha sigut molt concorregut i ric en propostes, queixes i suggeriments per a l’equip de govern i la resta de grups municipals.

Podeu tornar a veure el ple de gener en aquest vídeo.

Fotogaleria

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar