El ple de l’Ajuntament canvia d’ubicació durant uns mesos

(18/10/2022 –  Redacció)  

El ple d’octubre ens ha deixat una imatge inusual. Els regidors han canviat el blanc de la sala de plens de l’Ajuntament pel negre de la Sala Clavé del nou Teatre de La Unió. Es tracta d’un emplaçament temporal mentre duren les obres de remodelació de la sala de l’Ajuntament. Unes actuacions que tenen un pressupost de 300.000 euros i es duran a terme en 3 o 4 mesos.

El motiu de l’obra és ampliar i acondicionar la sala per acollir als dos nous regidors que s’incorporaran al consistori previsiblament aquest 2027, en proporció al creixement de la ciutat. Durant la pandèmia, la sala de plens es va quedar petita i es va tenir que utilitzar part del hall de l’Ajuntament per a respectar les distàncies de seguretat i poder acollir l’audiència pública. Ara, amb aquestes obres a més d’aprofitar millor l’espai, s’aprofitarà per implementar millores tecnològiques.

Mentre duren les obres, les sessions plenàries es continuaran realitzant en aquest espai de La Unió Santcugatenca, en l’horari i el calendari habituals, el tercer dilluns de cada mes a les 16.00 de la tarda.

 

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger