El ple municipal aprova definitivament el pressupost municipal per al 2022

(20/04/2022 – Redacció)  

El ple municipal de l’Ajuntament del mes d’abril ha servit per aprovar definitivament el pressupost municipal per aquest 2022. Ho ha fet amb els vots a favor dels 13 regidors de l’equip de govern, format per ERC, el PSC i la CUP. Un pressupost que ascendeix als 151,6 milions d’euros, un 0,7% menys que l’any passat.

Ple del mes d’abril


Junts per Sant Cugat, Cs, i els grups sindicals de la Intersindical i de IAC-CATAC havien presentat diverses al·legacions a aquests pressupostos, però totes elles han acabat desestimades.

També es va desestimar una moció del grup municipal de Cs per a instar a la suspensió temporal de l’Ordenança de zona de baixes emissions.

L’Ajuntament es proposa adequar un parc d’educació viària de forma permanent

El ple també ha aprovat una moció institucional per tal que l’Ajuntament estudiï la possibilitat d’adequar un parc d’educació en seguretat viària fix en algun espai públic de la ciutat. A més el text també acorda estudiar “l’ampliació dels cursos, a més dels centres escolars de primària i instituts, a altres col·lectius d’usuaris potencials dels diferents vehicles de mobilitat personal des de particulars a empreses de repartiment o missatgeria.

Circut de seguretat viària

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar