El Pont de Can Vernet es rehabilitarà i es tornarà a obrir al pas gràcies a una subvenció de la Diputació

(10/03/2023 – Redacció)   

La Diputació de Barcelona ha anunciat que destinarà 200.000€ a la rehabilitació del pont de can Vernet. Una subvenció que forma part del Programa sectorial de rehabilitació i millora d’edificis (2022-2014). L’objectiu dels treballs és arranjar els problemes estructurals d’aquest pont, construït al segle IV i que originalment era un aqüeducte per abastar d’aigua el Monestir de Sant Cugat. Cal recordar que aquesta edificació és un bé cultural d’interès nacional.

Mentre no es realitzi la rehabilitació, l’Ajuntament instal·larà una passera provisional per facilitar la mobilitat de vianants i bicicletes en aquesta zona. Una vegada acabi la intervenció, es recuperarà el pas pel pont de can Vernet. Així ho ha comunicat l’Ajunatment en el seu darrer comunicat, tot i que l’alcaldessa va afirmar al darrer consell d’aquest barri que el pas pel pont quedarà restringit definitivament.

El Pont de Can Vernet es troba tancat des de maig del 2021, fa gairebé dos anys, i els veïns de la zona havien reclamat en múltiples ocasions  una solució “immediata i adequada” per a comunicar els barris de Sant Domènec i Coll Favà. Encara no es coneixen quan poden començar les obres, ni quan té previst l’Ajuntament instal·lar la passarel·la provisional.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar