El pressupost de la Mirada passa dels 8’4 als 9’7 M€, tot i que el cost final serà de 10’7 M€

(17/05/2022 – Redacció)  

L’Ajuntament de Sant Cugat ha aprovat la licitació de les obres de construcció de l’escola La Mirada. L’acord arriba després que al mes de març el ple aprovés una actualització del pressupost del projecte per ajustar-lo a la realitat dels costos actuals. 

Cal recordar que la primera licitació va quedar deserta a causa, sobretot, del gran increment de preus de mercat que en els darrers mesos han patit alguns materials com la fusta o el metall. 

Projecte de l’escola la Mirada

Per reajustar el projecte, l’Ajuntament va aprovar un increment de pressupost de 1,29 M€. Això significa que la inversió total per construir l’escola la Mirada passarà dels 8’4 als 9,7 M€. Aquest increment no ha superat el 20% del total de l’obra (en concret, l’augment ha estat del 15’32%) i, per aquest motiu, s’ha pogut modificar el projecte sense la necessitat d’aprovar un nou projecte executiu.

Amb aquest import (9’7M€) es finançaran les obres de construcció de l’escola. Paral·lelament, cal sumar-hi altres conceptes com la redacció del projecte, els estudis geotècnics o la direcció de l’obra amb el qual el cost final de l’escola serà de 10’7M€.  

A més el Departament d’Ensenyament de la Generalitat aportarà 5’2 € i l’Ajuntament de Sant Cugat 4’5M€.

Ara, amb l’aprovació d’aquesta segona licitació amb el pressupost reajustat, es facilita que les empreses presentin ofertes econòmiques i tècniques per a la construcció de l’escola.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger