El presumpte assassí de persones sense llar vivia en una caravana a Sant Cugat

28/04/2020 – REDACCIÓ /

L’arrestat, que vivia en una caravana al districte santcugatenc de Les Planes, està implicat en com a mínim tres homicidis de persones sense llar. Té 35 anys i nacionalitat brasilera. A la policia li consta un delicte contra el patrimoni a Saragossa. Segons han informat els Mossos, el detingut utilitzava contra les víctimes una violència desmesurada. La investigació segueix oberta i sota secret de sumari.

La caravana on vivia el detingut es troba aparcada a les Planes

Els Mossos d’Esquadra han detingut a la 1:26 d’aquesta matinada a Sant Cugat el presumpte autor de la mort d’almenys tres persones sense sostre a l’Eixample de Barcelona durant el confinament. Segons ha pogut saber TV Sant Cugat, el detingut vivia en una caravana a les Planes, aparcada al carrer Molí amb el carrer de Miralluny. L’home està detingut a l’espera de passar a disposició judicial en els propers dies.

El presumpte assassí té 35 anys i nacionalitat brasilera. A la policia li consta un delicte contra el patrimoni a Saragossa. Segons han informat els Mossos, el detingut utilitzava contra les víctimes una violència desmesurada i gratuïta. La investigació segueix oberta i sota secret de sumari.

La caravana ha quedat precintada pels Mossos i està aparcada al costat d’un bosc de les Planes.

No es descarta que pateixi alguna “dificultat mental”

Els Mossos han ressaltat la importància de la implicació ciutadania, ja que ha estat gràcies a l’avís rebut al 112 per part d’una persona “que veu el fet criminal” que els Mossos han pogut materialitzar la detenció cap a les 1.26 de la matinada a Sant Cugat, on el detingut vivia dins d’una caravana. L’arrestat està pendent de passar a disposició judicial i, tot i que respon a les preguntes que li fan, té un discurs “una mica incoherenti no descarten que pugui tenir alguna dificultat mental.

L’últim homicidi s’ha produït aquesta nit

En les últimes setmanes s’han registrat quatre morts de persones sense llar al mateix districte de la ciutat condal. En la primera mort, els fets van tenir lloc la nit del 18 al 19 de març, a les portes d’un supermercat i els Mossos ja van detenir una altra persona. Aquest homicidi encara està per resoldre i els agents investiguen si pot estar relacionat amb l’últim arrestat.

El segon homicidi va ser el 16 d’abril, al barri del Fort Pienc, aquest cop de dia, i el tercer va ser al carrer Casp, 48 hores més tard i de matinada, el 18 d’abril. L’últim i quart homicidi s’ha produït aquesta matinada.


Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar