El programa “Escoles a Escena” tornarà a apropar les arts escèniques als centres educatius de Sant Cugat

El programa “Escoles a Escena” ha presentat els espectacles que durà a terme durant el curs vinent per apropar les arts escèniques als centres educatius de Sant Cugat. Es tracta d’un programa organitzat pel Teatre-Auditori Sant Cugat amb la col·laboració del Patronat d’Educació de l’Ajuntament. El programa ofereix una oferta d’espectacles d’arts escèniques i musicals de tot tipus dirigides als alumnes de tots els cicles educatius de les escoles de Sant Cugat, de dels cicles d’infantil, primària i secundària al batxillerat i cicles formatius.

El programa inclou 10 espectacles de gran qualitat artística com el muntatge  “Dins el cor del món” d’Engruna Teatre i quatre propostes d’espectacles participatius on són els mateixos estudiants els que pugen a l’escenari: el musical Mr. Scroogle del Cor infantil Sant Cugat, els concerts participatius Cantània, la Cantata Infantil i el Torneig de Dramatúrgia.

Durant aquest curs escolar han participat en el programa “Escoles a Escena” un total de 3.731 alumnes i 10.701 espectadors i espectadores.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar