El pròxim dilluns podrien unificar-se les regions sanitàries de Barcelona, Metropolitana Nord i Metropolitana Sud

26/05/2020 – REDACCIÓ /

El Procicat ha aprovat la proposta que les tres regions sanitàries de la ciutat de Barcelona, Metropolitana Sud i Metropolitana Nord, on pertany Sant Cugat, siguin una sola regió a partir del dilluns 1 de juny, en considerar que tenen una evolució epidemiològica semblant. Per tant, com que seran una única regió, es permetrà la mobilitat entre tots els municipis de les regions sanitàries de Barcelona ciutat i les àrees metropolitanes sud i nord; una circumstància que també servirà per esponjar l’alta densitat de Barcelona. D’aquesta manera es podrà anar de Sant Cugat a Barcelona cosa que aquesta setmana encara no és possible.

D’altra banda, el procés de desconfinament gradual per la Covid-19 a Catalunya continua avançant i el Departament de Salut proposa ara que, a partir del proper dilluns 1 de juny, diversos territoris del país avancin de fase. En concret, que les regions sanitàries de Girona i Catalunya Central passin a la fase 2; aquesta mesura també inclou a les àrees de gestió assistencial del Garraf i la de l’Alt Penedès. Aquesta nova proposta també ha estat aprovada aquesta tarda al Procicat i ja ha estat enviada al govern espanyol.

Pel que fa a les altres regions sanitàries –Lleida, i Barcelona ciutat, Metropolitana Nord i Metropolitana Sud unides-, es mantindrien en la fase 1 el dilluns 1 de juny.

Departament de Salut

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar