El PSC demana explicacions als hereus de CDC a Sant Cugat pel Cas Palau i el retorn dels 167.000 euros

06/05/2020 – REDACCIÓ /

El PSC de Sant Cugat ha valorat la decisió del Tribunal Suprem que ha ratificat la sentència del Cas Palau i per tant prova l’existència de comissions de l’empresa Ferrovial a Convergència Democràtica de Catalunya a través de la construcció del PAV3 de Sant Cugat. Els socialistes, que actualment formen part del govern juntament amb ERC i la CUP, critiquen que cap responsable polític de CDC de Sant Cugat ha explicat quina ha estat la seva participació en aquesta operació i demanem als seus hereus que expressin les seves disculpes per una gestió nefasta a tota la ciutadania de Sant Cugat del Vallès i es determini com es pot arribar a fer el retorn dels diners malversats“. A més asseguren que “PDeCAT i Junts per Sant Cugat han estat l’exemple de les formes d’actuació dels governs de Convergència, no tan sols en aquest cas, sinó també en d’altres com l’ITV, Sharp, o Cirsa d’Oriol Pujol“.

La formació lamenta a través d’un comunicat que “malauradament el nom de Sant Cugat surt en aquesta sentència com a sinònim de corrupció, pel pagament de la comissió del 4% del cost de 4.100.000 euros de la construcció del pavelló” i recorden que el pagament de Ferrovial a Convergència es va fer l’any 2002 “sota el mandat de Lluís Recoder, i amb les exalcaldesses Mercè Conesa i Carmela Fortuny al seu equip de govern. Aquest sobrecost de 167.000 euros ha estat pagat per tots els santcugatencs i santcugatenques”.

SantCugatenComú
Interior PAV 3 Sant Cugat

De la sentència no es deriva cap responsabilitat penal per l’Ajuntament de Sant Cugat, però el PSC avisa que si es deriva una responsabilitat política a CDC i/o successors, sigui per activa o per passiva i perjudicar la imatge de Sant Cugat. “Recordem que Jordi Turull era aleshores gerent de l’Ajuntament i present a la mesa de contractació del projecte del PAV3“, afegeixen.

llista-psc
Pere Soler, portaveu PSC Sant Cugat, i membres del partit


Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar