El PSC presenta una llista amb representació de gairebé tots els barris

12/04/2019 – Josep Lluís Silva

El PSC va organitzar aquest dimecres una roda de premsa a la seu del carrer Francesc Moragas per anunciar la llista completa de les eleccions municipals del 26 de maig a Sant Cugat. Segons va destacar el candidat, Pere Soler, la llista que els ciutadans es trobaran al seu col·legi electoral quan vagin a votar tindrà representants de gairebé tots els barris.

llista-psc
Moments de la roda de premsa per presentar la llista

Gairebé tots perquè, tal i com va explicar el número 1 de la llista, Pere Soler, finalment no han pogut teixir complicitats amb cap representant de Can Barata. De totes maneres, es va mostrar orgullós de comptar amb gent de la resta de barris de Sant Cugat.

Respecte als principals noms de la llista, Pere Soler en va destacar, entre d’altres, la presència de la número 2, Elena Vila, tècnica de l’àrea d’ocupació de l’ajuntament i membre de l’executiva local del club Júnior, el número 3, José Gallardo, del Consell de Barri de Centre-Est i la número 4, Pilar Gorina, ex-regidora socialista i directora d’escola.

Tanca la llista de manera simbòlica Maria Dolors Renau, finalista en els Premis Ciutat de Sant Cugat.

Pel que fa a les línies mestres del programa electoral, el número 1, Pere Soler, va destacar-ne quatre eixos principals: Ocupació, Habitatge, Mobilitat i Seguretat. Parlant de seguretat va demanar que per millorar la percepció que tenen els santcugatens sobre aquest tema s’ha d’ampliar el pressupost municipal per contractar més policies i instal·lar més càmeres.

Pere Soler va explicar també que la campanya del PSC a les eleccions municipals posarà en el centre a les persones.

El PSC es presenta a les eleccions municipals del 26 de maig amb el lema “Hem crescut a Sant Cugat. Estem preparats”.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar