El Quinto de Sant Cugat se celebrarà del 25 al 29 de desembre al pavelló de la rambla del Celler

(12/12/2023 – Redacció)

El Quinto de Sant Cugat d’enguany se celebrarà del 25 al 29 de desembre al pavelló 2 de la Rambla del Celler. A més del canvi d’ubicació, una de les principals novetats és la gestió de les cues que evitarà que la gent hagi de fer llargues esperes per poder accedir.

La jornada del dimecres 27 de desembre tindrà lloc una tarda de Quinto familiar adreçat a famílies i un taller per a infants perquè puguin aprendre a cantar els números i convertir-se en pardals i cotorres.

Enguany el Quinto posa el focus en la defensa del català i la cultura popular com a eines de cohesió social. És per això que dimecres 27 el vespre, després del Quinto familiar, es realitzarà un Correllengua, un acte festiu per la defensa del català, que comptarà amb la participació de diverses entitats de la cultura popular de la ciutat.

La darrera jornada, el divendres 29 de desembre, després de les partides habituals, el pavelló es convertirà en una pista de ball. Com cada any, el Quinto de Sant Cugat és una activitat gratuÏta i oberta a tothom. Tots els seus beneficis van destinats a Cal Temerari.

Crida als comerços locals
Després de l’èxit de l’any passat, el Quinto vol repartir gran part dels premis en vals bescanviables en establiments de la ciutat i fomentar així el petit comerç de la ciutat.

L’any passat un centenar de botigues i establiments van participar-hi. A banda dels vals bescanviables de diferents imports, els comerços també poden col·laborar oferint obsequis. Les persones que guanyin els vals tindran un mes per bescanviar-los per productes o serveis del comerç escollit.

Tots aquells comerços que vulguin participar han d’escriure un correu electrònic a premisquinto.caltemerari@gmail.com i hauran d’omplir un formulari.

Quinto de Sant Cugat
El Quinto de Sant Cugat del Vallès és una de les activitats populars nadalenques més esperades a la ciutat, recuperada i organitzada per Cal Temerari. És una festa popular i tradicional autogestionada que és possible gràcies a un centenar de voluntaris i voluntàries, la majoria provinents de diferents organitzacions i col·lectius de la ciutat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar