El Sant Cugat a Escena torna a la tardor amb noves propostes culturals

09/09/2020 – Eva Jou / 

Aquesta tardor torna el Sant Cugat a Escena amb 14 nous espectacles de música, dansa i teatre, que es podran veure del 17 de setembre a l’11 d’octubre.

Pel que fa a l’àmbit musical, passaran pel Claustre del Monestir i el Celler Modernista noms com el quartet vocal Qvinta Essençia, l’orquestra de música barroca Vespres Arnadí, Gemma Humet Trio o la Cobla Jovenívola de Sabadell. La dansa vindrà de la mà de l’espectacle ‘Cronexiones’, mentre que els Tallers de Teatre Sílvia Servan portaran el teatre al Celler amb el show ‘Lliga Improsionant’.

El Sant Cugat a Escena reprèn així l’edició celebrada el mes de juliol, que va assolir un gran èxit de públic i de visualitzacions de les emissions dels actes per YouTube. Els espectacles van acumular 736 espectadors presencials i 2.435 digitals i es van recaptar 6.000 euros que es destinaran a projectes sociosanitaris per combatre els efectes de la covid-19.

TA Esther Madrona a la presentació del ‘Sant cugat a Escena’. Foto: Lali Puig

La voluntat d’aquesta nova edició és mantenir una oferta cultural de qualitat a la ciutat, molt perjudicada pels efectes derivats de la pandèmia. Els espectacles es podran veure en directe amb l’aforament limitat i mantenint les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries.

Les entrades per la majoria d’espectacles es poden adquirir per Internet a través del web de lAjuntament a partir del 10 de setembre.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar