El Sant Cugat F.C. signa un acord de col·laboració amb l’equip de la Queens League, Aniquiladoras F.C.

5/10/2023 – Redacció)

El Sant Cugat F.C. ha signat un acord de col·laboració amb l’equip de la Queens League, Aniquiladoras F.C. Un conveni on totes dues entitats uneixen forces i enforteixen els lligams, especialment pel que fa a la promoció del futbol femení. L’acte de signatura s’ha celebrat a les instal·laciones del Sant Cugat F.C. i hi ha participat el president de l’entitat vermell-i-negra, Llorenç Santasusagna, i la presidenta d’Aniquiladoras, Espe Borrás.

Font: Sant Cugat F.C.

Amb aquesta col·laboració, el Sant Cugat i Aniquiladoras acorden compartir entrenadors i entrenadores així com les instal·lacions del club. L’equip de la Queens League també assistirà a les formacions que organitza el Sant Cugat F.C.

A més, tant el Sant Cugat com els seus jugadors i jugadores podran gaudir de diversos avantatges, tals com entrades exclusives pels partits de la Queens League i visites a les instal·lacions del Cupra Arena.

També es preveu organitzar partits amistosos entre el Sant Cugat F.C. i les Aniquiladoras i s’està estudiant una possible participació al torneig estival Reyes Cup.

 

 

 

 

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger