El santcugatenc Josep Díaz torna a guanyar la Mitja Marató de Sant Cugat

(3/11/2023 – Redacció)

1.500 atletes han participat a la 37a edició de la Universae Mitja Marató Sant Cugat, la primera en que la gran prova santcugatenca forma part de la Liga Universitaria de Catalunya de Curses Populars. El guanyador ha estat, un cop més, el santcugatenc Josep Díaz del Club Runners Espanyol que amb un temps d’1 hora 10 minuts ha revalidat el títol que va aconseguir l’any passat.La corredora més ràpida ha estat Clàudia Bigas amb un temps d’1 hora i 24 minuts que s’ha imposat per primera vegada a la cursa santcugatenca.

La carrera va sortir un any més de l’avinguda Pla del Vinyet, al costat de l’Auditori, i l’arribada es va situar a la Plaça de la Vila, davant l’Ajuntament. Els participants van gaudir un traçat molt pla, a dues voltes i disponible en tres distàncies: la tradicional mitja marató de 21km, una cursa de 10K i una 5K.

Aquest la Universae Mitja Marató de Sant Cugat ha estrenat patrocinador i la seva inclusió a la Lliga Universitaria de Catalunya de Curses Populares 2023-2024 ha fet que la participació d’estudiants universitaris creixi en un 10% en els circuits de 10K i 5K respecte a passades edicions.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar