El santcugatenc Sergi Subirà participa en la sèrie de Netflix “El Cuerpo en llamas”

(19/09/2023 – Redacció)

L’especialista santcugatenc Sergi Subirà ha participat com a coordinador de dobles d’acció a la popular sèrie de Netflix “El Cuerpo en llamas”, que recrea el cas real de l’assassinat de l’agent de la guàrdia urbana de Barcelona Pedro Rodríguez.

El santcugatenc és coordinador a l’empresa In Extremis Film Service que no només ha coordinat el treball dels dobles, sinó que també ha entrenat amb els protagonistes de la sèrie les escenes d’acció. Aquesta sèrie és una més de la llarga llista de pel·lícules i sèries on ha treballat el Sergi Subirà, on també es troben una altre sèrie recent de Netflix com ¿Quién es Erin Carter? o el film “Los renglones torcidos de Dios”.

https://www.instagram.com/p/CxGn0GdK9Cq/?img_index=2

In Extremis Film Services
Aquesta empresa vallesana fa ja més de deu anys que està produït i coordinant escenes d’acció i efectes especials per a una llarga llista de produccions audiovisuals nacionals i internacionals. El seu treball ha estat reconegut per l’Acadèmia Espanyola de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques i per l’Acadèmia de Cinema Català amb diversos premis Goya i Gaudí. A més a més, també són una de les escoles d’especialistes de cinema amb més reconeixement de l’estat.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger