El servei de Mediació al Lloguer ha tramitat 87 expedients en el seu primer any de funcionament

13/09/2021 – Redacció

El servei de Mediació al Lloguer, creat ara fa un any en plena crisi econòmica i social, ha tramitat 87 expedients. D’aquests de moment s’han resolt un total 70 expedients, derivats de Serveis Socials o bé de l’Oficina Local d’Habitatge, dels quals 44, un 62,85%, han tingut un resultat positiu. A la vegada 26 expedients ha tingut un resultat negatiu, ja sigui per la falta de voluntat de la propietat o la falta d’alternativa habitacional.

L’objectiu prioritari per a la creació d’aquest servei és la de prevenir possibles riscos de pèrdua de l’habitatge i la de promoure la permanència dels llogaters al seu habitatge habitual. Està adreçat a persones amb risc d’exclusió residencial i persones que hagin patit una davallada dels seus ingressos causa d’aquesta crisi.

Per sol·licitar aquest servei s’ha de fer una petició a través de l’Oficina Local d’Habitatge, situada a l’avinguda Francesc Macià, 16 o trucant al 935 878 910 o a través del mail: olh@promusa.cat. En aquesta oficina s’ofereix una primera atenció i, en funció de les diferents casuístiques, es derivarà al Punt d’Atenció a la Mediació al Lloguer.

 

.


Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar