El servei de neteja viària torna a funcionar al 100%

05/05/2020 – REDACCIÓ

L’Ajuntament de Sant Cugat ha anunciat que des d’avui, dimarts 5 de maig, els serveis de neteja municipals recuperen tots els seus efectius i funcionaran al 100 per cent. A la vegada es mantindran les actuacions específiques de desinfecció programades per evitar el contagi del coronavirus a la via pública.

Amb l’inici de l’estat d’alarma, la regidoria de Mobilitat, Serveis Urbans i Transport de l’Ajuntament de Sant Cugat, que encapçala José Gallardo, va reorganitzar el servei de neteja viària, atesa la nova situació de la via pública amb carrers buits i gent confinada a casa. Des del dia 23 de març es van modificar tots els serveis de neteja per a deixar només els necessaris per a desinfectar i resoldre les incidències i urgències. En un principi treballaven 10 equips.

A partir del 2 d’abril el servei es va ampliar, treballant 14 equips de neteja i desinfecció a la ciutat. Les seves tasques consistien en la neteja i desinfecció diària a tot el municipi dels voltants i la part exterior de totes les llars d’avis, CAP, farmàcies, carrers amb major afluència de gent, estacions de tren, parades de bus, mobiliari en general (papereres, bancs…), entrades i els voltants de qualsevol establiment obert, àrees d’aportació (contenidors i els seus voltants), qualsevol altre que es vagi detectant que és necessari (hotels, hospital, tanatori…).

A la vegada des d’aquest dilluns s’ha reiniciat els serveis de recollida de voluminosos i poda en els seus horaris habituals. També reobre les seves portes el servei de deixalleria de l’Ambiteca, tot i que la botiga d’intercanvi restarà tancada.

ajsantcugat-neteja-viaria


Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar