El Sindicat de Llogateres assenyala als Mossos i al jutge com a culpables de desnonar a una família a Sant Cugat

(26/05/2022 – Redacció)  

Després que els Mossos es presentessin a primera hora del dimecres a casa la Núria, la Nuri i la Carol i tiressin la porta a cops per desnonar-les, el Sindicat de Llogateres de Sant Cugat ha continuat mobilitzant-se i denunciant aquest cas. Per aquest motiu va convocar una manifestació el mateix dimecres a la tarda pels carrers de Sant Cugat. Una vuitantena de persones es van unir a la mobilització per posar de manifest la problemàtica dels desnonaments.

La manifestació va començar a la plaça Lluís Millet

A més el Sindicat en roda de premsa va assenyalar com a culpables de la situació, en primer lloc, a la propietat de la casa, però també al jutge del jutjat de Rubí que va dictar l’orde de desnonament i amb data oberta. Segons el col·lectiu el magistrat “sabia que hi havia prejudicialitat i va decidir tirar endavant amb la data oberta de desnonament“.

També van criticar durament el paper dels Mossos per fer efectiu el desnonament i per últim a la Generalitat i ERC: “Perquè no estan complint cap de les seves promeses d’aturar els desnonaments“.

El Sindicat també va posar d’exemple el cas de la Núria, la Nuri i la Carol que han estat 12 anys lluitant per evitar ser desnonades. A més van assegurar que aquest cas no ha acabat “ni per via judicial ni per via Sindicat“.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar