El St.Q Black reuneix artistes com Myles Sanko, Bigwé i Flamingo Tours

(20/06/2022 – Redacció)  

El parc de Can Vernet ha estat l’escenari aquest cap de setmana de la vuitena edició del St.Q Black, el festival de música negra de Sant Cugat. Sota el lema “El preu de la llibertat” l’organització anhela reivindicar temes tan controvertits com el racisme, l’homofòbia, la crisi migratòria o la frustració juvenil.

Per aquesta vuitena edició han passat artistes com l’anglès Myles Sanko, amb aquesta única parada a l’estat dins la seva gira i el seu soul més internacional, els catalans Bigwé o els rockers Flamingo Tours.

A més el clàssic Black Caravan va recórrer els carrers del centre de la ciutat de la mà d’Always Drinking Marching Band.

Always Drinking Marching Band durant el Black Caravan Foto: Albert Canalejo
Van recórrer diferents carrers i places de la ciutat com la plaça d’Octavià Foto: Albert Canalejo

Pel que fa als pregoners, el sindicat popular de venedors ambulants de Catalunya han estat els encarregats de donar tret d’inici al festival.

Ricard Valls, director del festival amb Esther Madrona, tinenta d’alcaldia de Cultura i el portaveu del sindicat de manters

Tres dies en què els ritmes afroamericans han inundat els carrers de la ciutat amb el millor de l’escena de la música negra en directe i activitats per a tots els gustos i edats.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar