El StQBlack celebrarà la seva 9a edició entre el 8 i 11 de juny

(05/05/2023 – Redacció)   

El Parc de Can Vernet tornarà a acollir la gran majoria de les activitats del festival de música afroamericana StQBlack a Sant Cugat del Vallès. L’esdeveniment, que ja celebra la seva novena edició, tindrà lloc entre el 8 i 11 de juny, sota el lema “Arrels”. En aquesta edició l’organització pretén reivindicar la importància dels orígens de la música d’arrel afroamericana.

El diumenge els hi dediquem al continent africà amb la visita d’Ànima Afrobeat Ensemble i Kaïro Life, amb els qui podrem treure la nostra part més primitiva a ballar. Per descomptat es continuaran mantenint les aliances ja arrelades amb altres entitats com les col·laboracions amb l’escola de cant de Marina *BBFace o amb Escoles Coeducatives. La sinergia de les activitats culturals vinculades a la música i a les arrels estan pensades per a tot tipus de públic, sobretot per als més petits, així com amb altres espais musicals, com el Cicle de Petit Format del Bocamoll en Col·laboració amb JazzenViu i La Pua. A més enguany s’estrena una nova col·laboració, conjuntament amb la cervesa Espiga, patrocinadora del festival, presentarem POWER TO THE LLÚPOL, una Pale Ale ben llupulada que ens acompanyarà durant aquests dies i que ja es pot trobar a diferents establiments.

El Festival StQBlack es celebrarà del 8 i 11 de juny a un gran escenari exterior al Parc de Can Vernet i amb assistència gratuïta. Podeu consultar tota la programació dels seus concerts al web https://www.stqblack.cat

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar