El Teatre-Auditori celebra el seu 30è aniversari amb l’espectacle “Bona gent” de Quim Masferrer

(26/09/2023 – Redacció)

El 25 de setembre de 1993 s’inaugurava el Teatre-Auditori Sant Cugat i aquest dilluns, quan es compleixen exactament els 30 anys d’aquesta efemèride, s’ha organitzat un gran acte institucional de celebració d’aquest 30è aniversari del gran equipament cultural de la ciutat.  Una celebració en forma d’espectacle a càrrec de Quim Masferrer “El Foraster” que dins de la seva gira amb el muntatge “Bona Gent” ha fet parada al Teatre-Auditori per a retre homenatge a tots els que van fer possible aquest equipament de la ciutat i, en especial, al públic.

L’acte va comptar amb la presència de molts dels alcaldes que han vist créixer el Teatre-Auditori, des de Joan Aymerich, que va ser un dels impulsors del projecte, a Lluís Recoder, Mercè Conesa i l’actual batlle, Josep Maria Vallés.

El teló del Teatre-Auditori es va aixecar per primera vegada amb l’obra “Històries de Sant Cugat” que va aplegar a centenars de persones del teixit cultural santcugatenc sobre un mateix escenari. Una obra dirigida per Dolors Vilarasau i on va participar una jove Orquestra Simfònica Sant Cugat, dirigida per Josep Ferré. Ambdós presenta a l’acte i homenatjats, entre una llarga llista d’alcaldes, regidors de cultura, personalitats del món cultural, patrocinadors i treballadors del Teatre-Auditori i mitjans de comunicació, com Televisió Sant Cugat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar