El Teatre-Auditori presenta la programació de febrer a juny: 33 espectacles de tot tipus amb molta màgia

( 1/12/2022 –  Redacció )  

El Teatre-Auditori de Sant Cugat vol tornar als índex d’assistència d’abans de la pandèmia i ho fa presentant un programació molt variada amb temàtiques d’actualitat, composta per més 33 espectacles per a tots els públics: 9 produccions de teatre, dos dels quals són musicals, 8 de clàssica, 4 de música amplificada, 4 de dansa i 4 espectacles més de caire familiar. A més de dues òperes i un espectacle operístic a càrrec de Marcel Gorgori i Simfonova. La programació també inclou l’espectacle de circ contemporani finalista als Premis de la crítica 2021 com a Millor Espectacle de Circ, i recupera el cicle “Una hora de màgia” al Café Auditori.

La programació es va donar conèixer en una gal·la que va comptar amb l’actuació d’alguns dels artistes que conformen aquest programa, com el Mag Magow, el Cos de dansa de l’Esbart Sant Cugat o el cantaor santcugatenc Pere Martinez.

Fotografia: Premsa Ajuntament Sant Cugat

Teatre
La proposta teatral del Teatre-Auditori inclou espectacles de tot tipus des de clàssics com “Terra baixa” dirigit per Carme Portaceli a “Muerte de un viajante”, amb Imanol Arias, fins a obres de nova creació com “Moriu-vos” de la companyia Cultura i Conflicte. També cridan l’atenció els muntatges “Forever Young” dirigit pel Tricicle o “Una teràpia integral” amb Abel Folk i Àngels Gonyalons.

Música clàssica
El Teatre-Auditori també oferirà una selecció molt variada en quant a música clàssica amb quatre orquestres convidades, on destaca l’Orquestra Simfònica Sant Cugat amb obres de Bernstein, Elgar, Khatxaturian i Sibelius, així com un concert de Sant Jordi en el qual Salvador Brotons dirigirà algunes de les seves pròpies composicions.

Òpera
De la mà de la Fundació Òpera a Catalunya, el Teatre-Auditori completarà la temporada amb “Madama Butterfly” de Giacomo Puccini i “Il Trovatore” de Giuseppe Verdi. Sense oblidar les sessions d’apropament a l’òpera que ens oferirà el tenor santcuagtenc Marc Sala de l’entitat aprÒpera al Cafè Auditori.

Concerts
El Teatre-Auditori també té preparats quatre grans concerts que aniran des del d’Ara Malikian en concert amb el seu World Tour, a Rosario Flores amb “Te lo digo todo y no te digo na’” amb motiu del Dia Internacional de les Dones. També visitarà Sant Cugat el mític grup britànic Camel amb la seva gira mundial i el pianista new-age canadenc, Steve Barakatt.

Dansa
La programació també inclou vui propostes de dansa amb companyies nacionals i internacionals. Amb propostes que van des del més clàssic a la dansa urbana del conjunt santcugatenc Brodas Bros, que ens presentarà el seu nou espectacle familiar “Dōji”, un muntatge espectacular que fusiona danses urbanes i tecnologia.

Públic familiar
Altres espectacles familiars programats són “Un vestit nou per a l’emperador” de La Pera Llimonera, “El lleó vergonyós” d’El Pot Petit o el muntage “PETiT UNiVERS“ de Marcel Gros, propostes garantides per fer-nos passar una molt bona estona en família. 

Màgia
Durant la segona part de la temporada, també recuperarem el cicle “Una hora de màgia”, que va quedar interromput per la pandèmia. Amb la col·laboració del Mag Lari, el Teatre-Auditori ha fet una tria de quatre mags que oferiran números de proximitat al Café Auditori. Aquest espai també continuarà amb els concerts del cicle de jazz “Jazz en viu”.

Una programació multidisciplinària pensada per a tot tipus de públics que ja te les entrades a la venda. Podeu adquirir-les com sempre al web, al telèfon i a les taquilles del Teatre-Auditori Sant Cugat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar