El Teatre-Auditori s’omple amb la 18a edició de la Cantata Infantil de Sant Cugat

(27/04/2023 – Redacció)   

El Teatre-Auditori de Sant Cugat ha celebrat la 18a edició de la Cantata Infantil. L’alcaldessa, Mireia Ingla, i la regidora d’Educació, Pilar Gorina, van estar presents a la primera de les tres sessions en les quals han cantat centenars d’alumnes de 2n d’educació primària de les escoles de Sant Cugat, acompanyats de música en directe.

Els mestres de música de les escoles participants, han triat la cantata i l’han treballat durant el curs amb els professors de l’Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels com ara la Clara de Ruste que també va presentar l’acte. En aquesta edició es representava la cantata ‘Aventures sense sortir de casa’, recull de poemes de l’escriptora Núria Albertí, que s’acompanya de la música de la compositora Eva Ugalde.

L’espectacle ha comptat amb diverses intervencions teatrals per part d’alguns infants i altres protagonistes que han contribuït al desenvolupament de la narrativa del concert. L’auditori s’ha omplert de famílies que han pogut gaudir de la Cantata com a espectadors.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar