El Tibidabo tindrà una nova atracció de caiguda lliure el 2024

(12/08/2022 – Redacció)  

El parc d’atraccions del Tibidabo té previst incorporar aquest 2024 una nova atracció de caiguda lliure de 50 metres d’altura amb capacitat per a 24 persones, que farà girs de 360º a l’aire. L’atracció, valorada en 2 milions d’euros, està fabricada per l’empresa australo-austriaca Funtime i oferirà una panoràmica única de Barcelona. 

El Parc d’atraccions Tibidabo a ampliat els seus horaris durant la temporada d’estiu. Durant tot el mes d’agost el parc tancarà una hora més tard de dimecres a diumenge. D’aquesta manera, els visitants podran gaudir durant 11 hores de les atraccions, espectacles i serveis de restauració del Parc.

Font imatge: ACN 2021

A més, aquest estiu el parc també ha recuperat dos espectacles d’èxit: Gerónimo Stilton, durant el mes de juliol, i el Laser Show, a les nits del mes d’agost. A més a més, des de fa un any la nova Cuca de Llum ha esdevingut la porta d’accés principal al Tibidabo desde Barcelona. Una forma més sostenible pel Parc Natural de Collserola. Des de Sant Cugat, si no volen agafar el cotxe, podem agafar els ferrocarrils fins a la interconexió amb el funicular.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar