El Tribunal Suprem confirma que CDC va cobrar una comissió del 4% pel PAV3 de Sant Cugat

03/05/2020 – REDACCIÓ /

El dijous 30 d’abril es va conèixer la sentència pel Cas Palau i en aquest text el Tribunal Suprem confirma que el partit polític Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) i els responsables del Palau de la Música Catalana, Fèlix Millet i Jordi Montull, es van repartir una comissió del 4% de l’adjudicació d’obra del pavelló 3 de la rambla del Celler (PAV3 )de Sant Cugat. La sentència ratifica la decisió de l’Audiència de Barcelona i envia a la presó a Millet i Montull.

Fotografia d’arxiu del PAV3 de l’Ajuntament de Sant Cugat

L’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha valorat aquesta notícia a les xarxes  socials i ha declarat que “el Tribunal Suprem confirma el cobrament il·legal de comissions i el tràfic d’influències  per part de Convergència. El Cas Palau es refereix a Sant Cugat com un municipi del 3%. Per coses com aquestes tanta gent va celebrar el canvi de govern municipal. Tolerància zero amb la corrupció!”

Per la seva banda, Junts per Sant Cugat, que compta en les seves files a persones de pròximes a l’antiga Convergència com la regidora Carmela Fortuny, ha condemnat “tota mena de corrupció. La sentència és molt clara assenyalant culpables. L’Ajuntament de #SantCugat no hi consta. La licitació del PAV3 va ser correcta com ja se sabia abans de la sentència.”

D’altra banda, el grup municipal de Ciutadans ha demanat que es tornin els diners públics utilitzats en la comissió del PAV3 i, a través del seu portaveu, Aldo Ciprian, ha manifestat que el que vol el seu partit és “aixecar les catifes per veure quants diners públics han estat llençats al clavegueram”.  

Segons la sentència del Cas Palau, l’empresa Ferrovial va donar 104.000 euros a CDC i 62.640 euros a Fèlix Millet i Jordi Montull perquè se li adjudiqués l’obra del PAV3 valorada en 4,1 milions d’euros.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar