Els “Avis Drapaires” netegen Can Solà dins dels actes de la Setmana de la Gent Gran

(5/10/2022 –  Redacció)  

Continuen els actes de la Setmana de la Gent Gran a Sant Cugat i, sens dubte, una de les activitats més singulars del programa d’aquesta edició han estat els “Avis Drapaires”.

Joan Cortadelles, president la la Llar d’Avis i membre de la Taula de la Gent Gran ens explica que van “a fer la neteja d’un tros del camí de ronda entre Sant Cugat i Rubí. Un espai on es fan habitualment botellots i els joves deixen allà totes les deixalles (…) entre altres coses perquè no hi ha ni papereres, ni contenidors”.

Amb aquesta activitat, a més de la reclamació òbvia, de demanar més civisme en aquesta zona, també volen fer un toc d’atenció. “Els avis de Sant Cugat ens estimem la ciutat i podem ser útils si es compta amb nosaltres. Voldrien que es contés amb la gent gran de Sant Cugat per prendre les decisions que s’adopten a Sant Cugat”, afirma Joan Cortadelles.

Els actes van començar dissabte 1 d’octubre Dia Internacional de la Gent Gran i des de l’organització valoren molt positivament com està anant la participació. En total s’han programat 9 activitats, organitzades per la Taula de la Gent Gran de Sant Cugat amb el suport de l’Ajuntament. La Setmana de la Gent Gran a Sant Cugat es clourà divendres amb un gran “show” a la plaça Octavià.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar