Els Caparrots de Sant Cugat celebren el seu 10è aniversari

08/09/2019 – REDACCIÓ /

Aquest any els Caparrots de Sant Cugat celebren el seu desè aniversari com a entitat de Cultura Popular i Tradicional Catalana. I per commemorar aquesta efemèride, els Caparrots han organitzat aquest any una Diada de Testes molt especial, el dissabte dia 28 de setembre. Un acte en què també es presentarà la nova caparrota de l’any, Eva Tataret. La cap de colla, Juliet Ochoa, la defineix com a “una persona molt carismàtica. Molt vinculada a la cultura popular i a l’escola pública i preocupada per l’educació i la cultura popular de Sant Cugat.

Abans que el de tataret, l’anterior caparrot havia recaigut en Dolors Vilarassau i a partir d’ara, l’entitat vol tornar a establir cada dos anys la figura del caparrot de l’any.

Per celebrar aquest aniversari, Televisió Sant Cugat està preparant un reportatge que s’estrenarà aquest mes de setembre per explicar els seus orígens i els protagonistes de l’entitat.

La revista Sant Cugat Magazine també s’ha volgut sumar a la festa i ha dedicat un espai especial al número de setembre on podem veure els caparrots amb els seus protagonistes reals. Halassane N’ Diaye, Pere Royo, Rogeli Pedró, Jordi Franquesa o Dolors Vilarasau son alguns dels santcuatencs que han posat amb el seu doble caparrot.

Si voleu veure a tots els caparrots i capgrossos de Sant Cugat en directe, recordeu que teniu una cita amb ells el proper 29 de setembre a la Diada de Testes.

Podeu mirar en aquest vídeo el reportatge que ha produït TV Sant Cugat sobre Els Caparrots de Sant Cugat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar