Els caparrots i capgrossos tornen a envair les places de Sant Cugat

26/09/2022 – Redacció

Els Caparrots de Sant Cugat han tornat a celebrar la seva gran festa acompanyats de colles d’arreu de Catalunya. Aquesta 6a Diada de Testes ha servit per a què els carrers de la ciutat tornessin a omplir-se de caparrots i capgrossos després de dos anys sense poder celebrar la seva diada amb el format tradicional i sota l’amenaça d’una pluja que finalment no els va perjudicar.

Els actes van arrencar dissabte al matí amb contacontes i tallers, però va ser a la tarda quan es van dur a terme el gruix d’activitats. Una cercavila de caparrots va voltar pels carrers del centre de la ciutat acompanyats dels grallers i timbalers de l’Escola de Música Tradicional de Sant Cugat. Una cercavila que va comptar amb la participació de les colles de capgrossos convidades de Premià de Mar, Martorell, Sant Quintí de Mediona i Cubelles. Totes les colles de la cercavila van acabar confluint a la plaça Octavià on es van dur a terme els parlaments i l’entrega de premis.

Després dels parlaments es va dur a terme una mostra de balls amb una gran afluència de públic i un concert de música folk a càrrec del grup Calcetes Tradis que van posar punt final a aquesta 6a edició de la Diada de testes dels Caparrots de Sant Cugat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar