Els Castellers de Sant Cugat celebraran la seva diada del proper 12 de novembre

(9/11/2023 – Redacció)

El proper diumenge 12 de novembre, els Gausacs celebrarem la 27a edició de la seva diada. Com cada any, la Diada dels Gausacs és un esdeveniment on l’entitat s’obre a la ciutat i ofereix, entre d’altres activitats, una gran jornada castellera.

La diada començarà amb les tradicionals matinades, on els gralles i els timbals de la colla anuncien la jornada tot fent un cercavila que recórrer el centre del poble. A les 12 h serà el torn dels castells, com sempre, a la Plaça d’Octavià. Enguany, els Castellers de Sant Cugat actuarem acompanyats dels Minyons de Terrassa i els Castellers de Sants. A més, aquestes 3 colles ens tornarem a trobar el diumenge 19 de novembre a Terrassa en motiu de la Diada dels Minyons de Terrassa, última gran Diada castellera de la temporada. Els Castellers de Sant Cugat, després de l’aturada estival, han tornat a assolir els castells bàsics de 8 (3de8 i 4de8), així com el 2de7 i altres construccions de gamma alta de 7 pisos.

“Esperem tornar a descarregar aquests castells a casa de forma solvent, i d’aquesta manera, poder pensar en nous objectius de cara a la temporada que ve”, afirmen.

Durant els assajos d’aquesta setmana, a més, es repartiran els escuts a totes les noves incorporacions que hi ha hagut a la colla durant els últims mesos.

PROGRAMA:

9 h: matinades pel centre del poble amb les gralles i els timbals dels Castellers de Sant Cugat

12 h: diada castellera a la Plaça d’Octavià, amb els Minyons de Terrassa i els Castellers de Sants

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar