Els Castellers de Sant Cugat celebren la Diada de Sant Ponç amb un castell de 8

(16/05/2022 – Redacció)  

Els Castellers de Sant Cugat han tancat aquest cap de setmana la seva quinzena verda. Dues setmanes d’activitats que han tancat amb brillantor tornant a descarregar un castell de 8, després de 2 anys de pandèmia i inactivitat.

L’actuació va ser diumenge al matí a la plaça d’Octavià Foto: Albert Canalejo

A més del 4d8, durant la Diada de Sant Ponç, els Gausacs també van fer 3 pilars de 4, un 2d7, un 7d7 i per últim dos pilars de 5. Una bona actuació que tanca dues setmanes d’actes tan diversos com un torneig de volei o un concert infantil, que han servit per cohesionar als integrants de la colla.

Foto: Albert Canalejo

Els Moixiganguers d’Igualada i els Bordegassos de Vilanova van acompanyar als Gausacs en aquesta diada a la plaça d’Octavià que es va omplir de santcugatencs i on també van estar presents l’alcaldessa de Sant Cugat i la consellera de cultura, Natàlia Garriga.

La consellera de cultura, l’alcaldessa i la regidora de cultura saluden al president dels Castellers de Sant Cugat Foto: Albert Canalejo

Dissabte a la tarda, els castellers també van celebrar a la plaça de l’U d’octubre la Diada de Vigílies de Sant Ponç que ens va deixar una imatge molt singular. Un Pilar Caminant, que va recórrer més de 100 metres de torre a torre del Monestir. A les Vigílies, els castellers van descarregar 2 pilars de 4, un 4d7, un 5d6, un 3d7 i dos pilars de 4 per tancar una actuació on van estar acompanyats pels Castellers de Cerdanyola.

Pilar Caminant al carrer de la Torre

Quinze dies d’activitats que van concloure diumenge a la plaça Octavià amb una gran Diada de Sant Ponç.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar