Els cavallets, les muntanyes russes i els calçots es coronen al Carnaval de Sant Cugat

(12/2/2024 – Redacció)

Dissabte a la tarda, les rues de comparses van envair els carrers de la ciutat. Moltes escoles van participar plegades a les comparses infantils i familiars, que van ser les encarregades d’encapçalar la rua que va sortir de l’av. Cerdanyola a les 19.00 de la tarda.

Les comparses infantils i d’adults van arribar a l’escenari de la plaça Octavià als voltants de les 20.00 h on van culminar les seves “performances”. El Concurs de comparses va comptar, com no podia ser d’una altre manera, amb la Isabel, la nostra Massonera del Carnaval. En categoria infantil, el jurat va decidir otorgar el primer premi a dues comparses, a la “Muntanya russa” i els “Calçots”, i també va fer una menció especial als “Babyqueens”.

En categoria d’adults i després de mols Carnavals quedant-se a les portes del primer premi, enguany ens guanyadors van ser els “Cavallets de fira” de la Penya Shent Shove. La segona posició va ser per als Penyoflautes i el tercer per Carnaval a mitges. 

Podreu veure a totes les comparses i participants del Concurs de rues de Carnaval al llarg d’aquesta setmana a Televisió Sant Cugat, al seu canal de YouTube i a les xarxes socials.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar