Els centres d’art municipals reobren les sales d’exposició el dimarts

08/06/2020 – REDACCIÓ /

Les sales d’exposicions santcugatenques tornen a obrir les seves portes aquest dimarts 9 de juny després de més de dos mesos de tancament. Es tracta de la sala d’exposicions de la Casa de Cultura, el Centre Grau-Garriga d’Art Tèxtil Contemporani, i l’espai Lleixes i sala d’exposicions del Centre d’Art Maristany.

El passat 28 de maig l’Ajuntament de Sant Cugat va decidir tancar les sales d’exposicions municipals per tal d’adequar els espais a les recomanacions de protecció per als treballadors i usuaris quatre dies després d’haver-les obert, ja en fase 1.

Ara totes les activitats es portaran a terme en format presencial, seguint les indicacions que en cada cas ens arribin respecte a l’aforament i altres mesures de protecció sanitària, així com en format virtual a través dels canals de comunicació dels centres d’arts municipals de Sant Cugat, que estaran disponibles a la web dels centres culturals uns dies més tard a l’activitat presencial.

maristany
Centre d’Art Maristany

A partir de dimarts, la ciutadania de Sant Cugat, es podrà tornar a apropar a les sales d’exposicions dels centres d’art municipals i gaudir de les següents propostes d’arts visuals:

A la sala d’exposicions de la Casa de Cultura, el projecte “Inspiradores” de l’artista santcugatenca Marta Ballvé es podrà veure fins al dissabte 20 de juny, de dilluns a divendres, de 9 a 14h i de 17 a 21h.

Al Centre Grau-Garriga d’Art Tèxtil Contemporani els darrers mesos d’exposició de “Cent anys de tapís a Sant Cugat”, una exposició comissariada per Pilar Parcerisas que mostra una lectura i interpretació del tapís i l’art tèxtil realitzats a Sant Cugat i Catalunya, alhora que un conjunt important d’obres de Josep Grau-Garriga, destacat renovador del tapís. L’exposició es pot visitar de dimarts a dissabte de 17 a 20h, i el dimecres, dissabte i diumenge i festius de 10 a 14h.

El Centre d’Art Maristany reobre amb dues noves exposicions que es podran veure de dilluns a divendres de 10 a 13.30h, i de 17 a 21h, i els dissabtes d’11 a 14h, i de 17 a 20.30h. D’una banda, a l’espai Lleixes s’hi pot visitar fins dissabte 25 de juliol “Rostres” de l’artista santcugatenca Núria Lladó, una exposició seleccionada a la convocatòria Les Lleixes del CAM. D’altra banda, al mateix Centre d’Art Maristany s’hi podrà visitar una selecció de fotografies de la sèrie “El Passeig solitari” (1998) de Pere Formiguera i “Sant Cugat del Vallès”(2000) d’Humberto Rivas.


Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar