Els coloms del santcugatenc Tomàs Nicolàs guardonats a l’Expo Alar 23

(7/03/2023 – Redacció)   

Fa uns mesos vam conèixer a l’Indurain, un colom santcugatenc campió de dues competicions de coloms missatgers. El seu propietari, el Tomàs Nicolàs, membre del club Columbòfil Fernando Pessoa, ha estat reconegut ara amb un altre dels seus coloms a l’Expo Alar 23, de la que també ha estat membre de l’organització. Es tracta d’unes jornades del Reial Club Columbòfil de Catalunya, on un expert ha seleccionat els coloms que més possibilitats tenen de convertir-se en campions.

A l’Expo Alar 23 han participat 15 expositors que han fet una tria de 75 coloms per entrar en aquesta particular competició. El jutge va seleccionar els guanyadors en diferents categories i un dels coloms del Tomàs Nicolàs va obtenir el 1r Premi en la categoria de Mascles Viatgers, però no va ser l’únic reconeixement que varen obtenir.

Una exposició columbòfila combinada amb classes magistrals era una experiència pionera i els organitzadors volen repetir el format en un futur. L’Expo Alar 23 va tenir lloc a Orís (Vic) i va coincidir amb el lliurament de Guardons de la Temporada 2022 de Reial Club Columbòfil de Catalunya, el més antic de tot l’estat i amb més d’un segle d’història.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar