Els Consells de Barri reprenen la seva activitat habitual a través de videoconferència

08/06/2020 – REDACCIÓ /

Els Consells de Barri reprenen les sessions ordinàries a partir d’aquest mes de juny, amb un format per videoconferència adaptat a la situació sanitària actual. D’aquesta manera, es vol seguir treballant amb els barris en aquelles qüestions que afecten l’entorn més directe del veïnat.

Les videoconferències, que s’emetran per Televisió Sant Cugat, estan previstes en les dates següents:

10 de juny, 19 h: Consell de Barri del Centre Est
17 de juny, 19 h: Consell de Barri de les Planes
22 de juny, 19 h: Consell de Barri de Mira-sol
25 de juny (data per confirmar): Consell de Barri del Centre Oest
30 de juny (data per confirmar): Consell de Barri de la Floresta
1 de juliol (data per confirmar): Consell de Barri del Nucli Antic

Consell de barri de Mira-sol. Imatge: Arxiu Ajuntament Sant Cugat

Des de la regidoria de Participació i Barris s’està fent un esforç per detectar les possibles problemàtiques que puguin sorgir per seguir aquestes sessions digitals i mirar de donar-hi una resposta. Amb aquesta voluntat, es va fer una enquesta prèvia als vocals de tots els consells per conèixer el seu interès a seguir treballant de manera digital, els canals més adients per fer-ho i els horaris que més s’ajustaven a les circumstàncies actuals.

D’altra banda, qualsevol persona que tingui interès a participar de les sessions i tingui dificultats per fer-ho, pot enviar un correu electrònic a participacio@santcugat.cat i es buscaran solucions a cada cas. A més, les persones que vulguin seguir els Consells de Barris també ho podran fer pel canal TDT de Televisió Sant Cugat.

Cal destacar que la feina als barris no s’ha aturat durant l’estat d’alarma i el confinament. Durant aquestes setmanes ja s’han fet reunions prèvies per videoconferència amb els representants de tots els consells de barri per informar-los de les actuacions que s’estaven fent a la ciutat per donar resposta a l’emergència sanitària i econòmica i recollir les seves inquietuds.

També s’han començat a fer i a programar grups de treball per seguir avançant en els diferents temes que s’estan treballant a cada un dels barris de manera específica.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar