Els consultoris mèdics de la Floresta i les Planes seguiran tancats fins a l’octubre

11/06/2020 – REDACCIÓ /

Els consultors mèdics de la Floresta i les Planes, tancats des de l’inici de l’estat d’alarma el 16 de març, seguiran sense obrir les portes mínim fins a octubre. Es tracta d’una decisió presa per la conselleria de Salut de la Generalitat i que afecta aquests dos consultoris d’atenció primària gestionats per Mútua de Terrassa. Aquesta mesura implica deixar sense assistència mèdica a més de 6.000 persones que viuen en els dos districtes.

Consultori la Floresta Imatge: Mútua Terrassa

ERC Sant Cugat demana la immediata reobertura

Sobre aquesta qüestió, ERC Sant Cugat ha manifestat la seva disconformitat, ja que considera que “ambdós centres sanitaris són una absoluta prioritat per la ciutadania d’aquests barris, on hi viu molta gent gran i gent amb problemes de mobilitat“.

Per aquest motiu la secció local d’ERC ha demanat una entrevista amb la consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, amb l’objectiu que la consellera reconsideri aquesta decisió i reclamen la immediata reobertura dels centres d’atenció sanitària dels barris de la Floresta i les Planes. A la vegada volen que durant el temps que restin tancats els centres es reforcin els serveis de transport públic a fi de facilitar el desplaçament dels usuaris a altres centres sanitaris de referència.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger