Els cors infantils de Sant Cugat tornen a omplir de nadales els carrers de la ciutat

(21/12/2022 –  Redacció)  

Un any més, els cors infantils dels centres d’educació primària i secundària i de les escoles de música de Sant Cugat han tornat a omplir de nadales els carrers de la ciutat. Els cors han sortit de diferents punts de la ciutat per a trobar-se tots junts a l’escenari de la plaça de Barcelona i carregar forces amb una xocolatada.

El nombrós públic assistent va poder gaudir amb les actuacions dels cors de l’Escola Magnòlia, de l’Escola Fusió Música i Dansa, l’Escola Ricomà, El Pinar i de l’Escola de Música Municipal Victòria dels Àngels.

L’escola Fusió Música i Dansa i Sant Cugat Comerç han estat els encarregats, un any més, d’organitzar aquestes tradicionals Nadales al carrer.

I Televisió Sant Cugat us les oferirà en un programa especial dins de la seva programació especial de Nadal. I també, realitzarem clips musicals de les millors nadales, que emetrem al llarg del dia durant totes aquestes festes i que estaran disponibles al nostre canal de youtube.

Les nadales d’Aula de So
Per la seva part, els nens i nenes de l’Escola Coral de l’Aula de So també van passejar pel barri de Monestir amb les seves nadales aquest dissabte. Molts comerços del barri van aixoplugar a la coral d’infants per a poder dur a terme la seva activitat.

 

 

 

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar