Els Diables de Sant Cugat celebren aquest cap de setmana l’Encabronada 2024

(26/4/2024 – Redacció)

El cap de setmana del 26, 27 i 28 d’abril els Diables de Sant Cugat tornen a invocar al Boc de Can Vernet i celebren l’Encabronada 2024. El programa de l’Encabronada 2024 consta de més d’una vintena d’activitats aptes per a tots els públics. Entre les que consten espectacles de foc, concerts de música, trobades de percussió i activitats familiars que es concentraran  entre la plaça Octavià, la plaça U d’Octubre i la rambla del Celler.

Enguany, el festival de música i foc, tornarà a tenir lloc a les places més cèntriques de la ciutat on es duran a terme més d’una vintena d’activitats, entre les quals destaquen l’emblemàtic Bany de Foc on es representa la Llegenda del Boc de Can Vernet en un espectacle de pirotècnia i tabals tradicionals de la colla acompanyats per la cobla Maricel.

El cartell també compta amb diferents concerts musicals destacant La Portàtil FM, el grup local Koré i la banda de versions Vizuri, activitats familiars, actuacions d’altres entitats de Sant Cugat, més de 10 Colles de Diables convidades, espai gastronòmic amb Foodtrucks i la fira d’artesans situada a la Rambla del Celler.

Podeu consultar el programa complert de l’Encabronada 2024 en aquest enllaç.

Recorreguts
En el marc de les activitats de L’Encabronada 2024, del divendres 26 al diumenge 28 d’abril, tindran lloc dos correfocs pel centre de Sant Cugat, a l’entorn del Monestir, seguits d’espectacles amb el foc com a protagonista:

· Divendres 21 d’abril. Corre, corre! El Boc ja és aquí, a partir de les 21.30 h. Recorregut: pont de Can Vernet – av. Can Volpelleres – c. Ventura Gassol – c. Carrasco i Formiguera – c. Salvador Espriu – cami vell de Sabadell – c. Santa Anna – c. de la Fàbrica – c. Plana de l’Hospital – c. Sant Esteve – c. de la Indústria – c. Castellví – pg. Francesc Macià – c. de la Torre – pl. de l’U d’Octubre, on tindrà lloc l’espectacle final Ball de lluiment del Boc i Castell diabòlic, a les 22.30 h.

· Dissabte 27 d’abril. El correfoc de les bèsties, inici a les 21 h. Recorregut: pl. de l’U d’Octubre – pg. Francesc Macià – c. Castellví – c. Josefina Mascareñas – c. Sant Esteve – c. Sabadell – pl. Sant Pere – c. Major – pl. d’Octavià. En acabar, a la la mateixa plaça, tindrà lloc l’espectacle El bany de foc, a les 22 h.

Indicacions de seguretat

  • Cal que comerciants i veïnat enretirin els tendals, abaixin persianes i tapin els vidres amb cartró o roba no sintètica mullada
  • No es podrà estacionar vehicles als carrers afectats
  • No es pot llançar aigua sobre els Diables
  • Es recomana que les persones amb problemes auditius adoptin mesures de precaució
  • Les persones participants en el correfoc s’han de protegir amb roba texana o de cotó i protegir-se bé el cap i la cara.
  • Seguiu sempre les indicacions de seguretat de l’organització. En cas d’emergència, truqueu al 112.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar