Els Gausacs estrenaran una nova samarreta patrocinada al Concurs de Castells

(28/09/2022 – Redacció)  

Els Castellers de Sant Cugat han presentat la nova samarreta patrocinada que estrenaran al Concurs de Castells de Tarragona d’aquest dissabte. Els Gausacs es troben en plens assaigs de cara a la competició de dissabte i han fet una petita pausa per a pressentar la samarreta i agrair el suport dels patrocinadors.

L’acte de presentació ha comptat amb la presència de l’alcaldessa i la regidora de cultura i molts dels patrocinadors d’aquesta nova samarreta que ha de “donar pit als castellers” a la jornada de dissabte. Un total de 10 empreses i comerços de Sant Cugat però també de poblacions veïnes que han estampat el seu logotip a la nova samarreta: Curves Sant Cugat, Centre de Fisioteràpia Sant Cugat, La Merceria, Cal Caballu, R-read Sant Cugat, Espais d’Imatge, Gaia Graphic Studio, Petita Mimosa de Terrassa, Estudi Cordegat i Alzina Serveis Jurídics.

L’acte de presentació dels nous patrocinadors es va fer a l’Ajuntament amb la presència de l’alcaldessa i de diversos representants del consistori, aprofitant una pausa de l’assaig especial que van dur a terme els Gausacs de cara a la competició de dissabte.

El Concurs de Castells
Els Gausacs participaran aquest dissabte a la primera jornada del Concurs de Castells de Tarragona que cada dos anys agrupa a les millors colles al recinte tancat del Tarraco Arena Plaça. Els Gausacs ocupen actualment la 15a posició en la classificació i serà una de les 17 colles que aixecaran els seus castells dissabte a la tarda. La millors actuació dels santcugatencs al Concurs va ser al 2018 quan els Gausacs van aconseguir ser una de les 12 colles que van participar a la jornada de diumenge.

Televisió Sant Cugat us oferirà aquest any en directe la restransmissió de les dues jornades que ofereix La Xarxa. Dissabte a partir de les 16h de la tarda teniu una cita amb els Castellers de Sant Cugat i diumenge a partir de les 9.30h fins a les 16.30, en directe al nostre canal de la TDT. 

A més, durant tota aquesta setmana retransmetrem el documental especial de producció pròpia on repassem els 25 anys dels Castellers de Sant Cugat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar