Els Geganters de Sant Cugat programen una trentena d’activitats per aquest 2023

(27/01/2023 – Redacció )   

La darrera junta ordinària dels Geganters de Sant Cugat s’ha marcat com a objectiu per a aquest 2023 visitar més ciutats i pobles de Catalunya. L’habitual intercanvi de visites de les colles de geganters farà que la trobada gegantera de la Festa Major de Sant Cugat d’aquest any sigui més lluida que mai. Han programat fins a una trentena d’activitats al llarg de l’any amb participació a prop d’una dotzena de trobades fora de la ciutat: Tona, Vila de Gràcia, Villassar de Dalt, Les Fonts (Terrassa), Santa Coloma de Gramenet, Sant Feliu de Guíxols, etc.

Altres nous projectes dels Geganters de Sant Cugat són la fabricació del gegant Joan de goma, que s’unirà a la figura de la Marieta que van estrenar aquest Nadal. També volen redactar un protocol d’ús i manteniment dels gegants, incorporar espardenyes de set vetes a la seva vestimenta oficial i convidar a un gegant inclusiu per Festa Major. A més, els Geganters faran una petició perquè un carrer de Sant Cugat porti el nom del Joan i la Marieta. Per aquesta Festa de Tardor, també proposen organitzar una nova trobada gegantera i continuar durant l’any amb la campanya «Amics del Joan i la Marieta».

Els geganters han fet balanç del 2022, any de celebració del “35è aniversari del Joan i la Marieta”, en què van dur a terme un centenar d’activitats i que consideren que va estar “molt reeixida”. L’assemblea també ha servit per a realitzar el tancament comptable de l’any passat i fer els pressupostos d’aquest 2023. Un any en què els membres de la junta seran en Marc Gómez, cap de colla; Ferran Ballester, president; Anna Fabre, secretària; Cristina Sedeño, tresorera, i Ramon Bruguera, vicepresident.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar