Els Jocs Esportius Escolars es clouen amb una gran festa

(30/05/2023 – Redacció)   

Cada any, quan finalitzen les competicions del programa dels Jocs Esportius Escolars que organitza l’Ajuntament a través de l’Oficina Municipal de l’Esport per a Tothom (OMET), s’organitza una gran Festa de Cloenda. Una celebració que ha anat creixent any rere any fins a arribar a aquesta 40a edició que ha aplegat a més de 3.000 nens participants i un total de 5.000 persones.

Durant l’acte s’entreguen medalles als millors classificats durant la temporada, però també a totes les nenes i nens que han participat en les activitats esportives sense competició. A més a més, s’aprofita per a organitzar una sèrie d’activitats esportives que ofereixen als infants una mostra dels esports que desenvolupem en el programa d’esport escolar.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Mireia Ingla, i el regidor d’Esports, Francesc Carol. Després de la cloenda dels Jocs Esportius Escolars, des de la OMET continuen treballant perquè a finals de juny s’inicien de nou els seus Campus d’Estiu, que s’organitzen en diferents torns al juliol i al setembre.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar