Els jutjats aturen de manera cautelar les obres per construir l’escola La Mirada

(15/11/2022 –  ACN – Redacció)  

El jutjat contenciós administratiu número 10 de Barcelona ha suspès de manera cautelar el projecte de transplantament d’arbrat i arbustos derivat de la implantació de la nova escola La Mirada de Sant Cugat del Vallès, segons ha informat el consistori. La suspensió suposa, de facto, aturar tot el projecte de construcció del centre educatiu. L’Associació per a la Defensa i Estudi de la Natura a Catalunya (ADENC) va recórrer el pla amb l’argument que les tasques de transplantament de l’arbrat tindrien una afectació mediambiental sense possibilitat de reparació. L’Ajuntament ha anunciat que recorrerà la decisió davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Imatge d’arxiu (8 de niovembre del 2022)

L’Ajuntament anuncia que recorrerà la mesura cautelar presa per la justícia mentre s’estudia el cas i ha convocat urgentment una reunió amb la direcció de l’escola, l’AFA, l’ADENC i SOS Bosc Volpelleres per valorar les conseqüències de la interlocutòria sobre el futur de la nova escola. Des de SOS Bosc Volpelleres havien demanat des de fa una setmana la creació d’una taula de diàleg conjunta per estudiar les ubicacions alternatives però no havien rebut cap resposta.

Els primers treballs de trasplantament als terrenys propers de la nova escola La Mirada van començar la setmana passada i divendres, la plataforma SOS Bosc Volpelleres va convocar una manifestació de protesta a la zona que va mobilitzat prop d’un centenar de persones.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar