Els llums de Nadal s’encendran el 2 de desembre a Sant Cugat

(27/10/2022 –  Redacció)  

Finalment, aquest Nadal els carrers de Sant Cugat s’il·luminaran amb les llums nadalenques entre el 2 de desembre i el 5 de gener. La intenció de l’Ajuntament era encendre-les 10 dies més tard per aconseguir un estalvi energètic, però després d’escoltar les demandes del teixit comercial i econòmic han decidit avançar la data. Tot i així, aquest any l’encesa s’han reduït 6 dies respecte el 2021.

Com a novetat, s’incorporaran les noves il·luminacions anomenades “Punts de llum al cel” a l’eix de vianants entre l’avinguda de Cerdanyola i l’estació de FGC de Lluís Millet així com nous guarniments i arbres nadalencs. Tot per il·luminar la ciutat durant aquestes festes i donar suport al comerç local.  

Noves il·luminacions anomenades “Punts de llum al cel”

Tenint en compte l’actual context de crisi energètica, però, l’Ajuntament s’ha marcat com a objectiu reduir la despesa dels llums de Nadal retirant els motius nadalencs de més de 10 anys i es reduiran les figures 3D. També es reduiran les hores d’encesa: enguany s’il·luminaran de 18 a 22 hores de diumenge a dijous i una hora més divendres i dissabte i jornades especials.

Les novetats arriben en un context de reflexió de l’Ajuntament, després d’haver apuntat al passat ple realitzar l’encesa el 12 de desembre. Davant la petició de comerciants i empresaris d’avançar aquesta data per afavorir la dinamització del teixit comercial en una època clau del calendari. El mateix 2 de desembre tindrà lloc també l’acte d’encesa oficial dels llums de Nadal.

 

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar