Els Mossos d’Esquadra de Sant Cugat inicien un dispositiu amb drons contra els robatoris a l’interior de vehicles

(15/11/2023 – Redacció)

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Cugat del Vallès, i agents de la Policia Local del municipi han iniciat un dispositiu per evitar els robatoris interior de vehicles que han estat objecte d’estudi pel seu augment en els darrers mesos. En el dispositiu es coordinen diferents serveis del cossos policials que funcionen en prevenció i reacció dels fets que es puguin detectar en aquells indrets on s’ha detectat un augment d’aquesta tipologia delictiva.

La nit del mateix dia 7 de novembre, la Unitat de Drons dels Mossos d’Esquadra va detectar dues persones que hores abans havien sostret un ordinador a Sant Vicenç dels Horts. Un dels dispositius va detectar una persona que mirava amb una llanterna l’interior dels vehicles estacionats en un centre comercial de Sant Cugat del Vallès. En ser alertats, agents tant dels Mossos d’Esquadra com de la Policia Local van aturar el vehicle amb el que intentava marxar aquest home.

La matinada del 10 de novembre, amb el mateix dispositiu en marxa, els agents van rebre un avís en el que s’informava que hi havia un home robant a l’interior d’un vehicle estacionat al carrer. Quan els mossos van arribar al lloc van trobar l’home a l’interior del vehicle, que es trobava regirat, i el van detenir.

En el dispositiu participen agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Sant Cugat del Vallès, agents del grup de paisà, la Unitat de drons dels Mossos d’Esquadra i agents de la Policia Local de Sant Cugat del Vallès.

Imatges cedides: Mossos d’Esquadra

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar