Els Mossos detenen ‘in fraganti’ un home a Sant Cugat que es feia passar per paleta per robar en finques en obres

(24/3/2024 – ACN)

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 23 anys que es feia passar per paleta per entrar en finques de Barcelona que estaven obres i robar als veïns. Segons ha informat la policia catalana en un comunicat, el detingut està acusat de dos robatoris violents en dies consecutius del mes de novembre a la capital catalana i un robatori amb força. De fet, l’home va ser arrestat ‘in fraganti’ quan cometia un robatori a Sant Cugat del Vallès, cosa que va permetre vincular-lo amb els casos de Barcelona. El detingut triava immobles en obres i es feia passar per un treballador per entrar a l’edifici sense aixecar sospites. Un cop dins, segons els Mossos, utilitzava una violència “extrema i injustificada” per entrar als pisos de les víctimes.

El lladre, un cop dins de les cases, se’n duia diners i joies. Els investigadors de Barcelona van comprovar que els robatoris podien ser obra del mateix autor per la descripció acurada que en van fer els afectats. Amb tot, les empremtes localitzades als llocs dels robatoris en un primer moment no van permetre identifica ningú, ja que no constaven en els registres dels Mossos. 

La investigació va fer un tomb quan agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Sant Cugat del Vallès van detenir ‘in fraganti’ un home per un robatori en força a l’interior d’un domicili del municipi. 

El detingut no tenia antecedents, però quan se li van prendre les empremtes dactilars van saltar coincidències amb les revelades als dos domicilis de Barcelona.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar